Terug naar het overzicht
Kröller-Müller Museum

Blind date met een kunstwerk

Activiteit
Overig
Datum
14 t/m 29 oktober
Leeftijd
Alle leeftijden

Omschrijving

Een aantal werken uit het museum is het zat. Dat gehaaste gegluur. Ze willen méér, ze willen een spannende blind date met jou en je familie.

Families die zich aanmelden, krijgen de blind date gratis toegestuurd. Ze ontmoeten een anoniem kunstwerk, dat ze met 3 opdrachten beter leren kennen. De laatste opdracht is in het museum en leidt tot de echte ontmoeting. Om vervolgens zelf te bepalen of er sprake is van (ontluikende) liefde of van een blauwtje. In beide gevallen is er een klein aandenken.

Aanvullend

Meld je aan voor een spannende blind date via info@krollermuller.nl.
Kom je je kunstwerk in het echt ontmoeten? Het museum is elke dinsdag t/m zondag geopend!

Delen

Bezoekersinformatie

Houtkampweg 6
6731AW Otterlo

T: (0318) 59 12 41
E: info@krollermuller.nl
W: https://krollermuller.nl

Openingstijden

Di t/m zo + feestdagen 10-17 u, beeldentuin 10-16.30 u
gesloten op 1 jan

Toegangsprijzen

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom betaal je als museumbezoeker ook entree voor het park. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders. Zie website voor actuele tarieven.

NB: van 9 januari t/m 31 maart 2018 geldt speciaal voor Museumkaarthouders 30% korting op de entree voor het park.Voor volwassenen kost het deze maanden  € 6,65 i.p.v. € 9,50 en voor kinderen - 6 t/m 11 jaar - € 3,35 i.p.v. € 4,75. De korting geldt uitsluitend voor het entreekaartje, niet voor de auto en parkeren.