Veiligheidsmuseum PIT

Doe-Boekje: Politie in de Tweede Wereldoorlog

1 oktober t/m 4 november
10 t/m 12 jaar

Je bent politieagent en de nazi’s vallen het land binnen. Volg je hun bevelen op of kom je in verzet? Tussen zwart en wit zit een groot grijs gebied. Politieagenten Arend Japin en Piet Elias waren goede vrienden. Ze besloten samen zoveel mogelijk joden te helpen. Wil je weten hoe ze dat deden? Bezoek de tentoonstelling Zwart Wit Grijs: de Nederlandse politie in de Tweede Wereldoorlog bij PIT. Kinderen vanaf 10 jaar krijgen een gratis Doe-Boekje bij de tentoonstelling.

De tentoonstelling loopt tot 4 november 2018. Het museum is open van dinsdag t/m zondag tussen 11:00 – 17:00 uur. In de herfstvakantie is het museum ook geopend op maandag 22 oktober. Het doe-boekje is gratis en toegankelijk voor kinderen vanaf 10 jaar.

Schipperplein 4
1315SB Almere

E: info@pitveiligheid.nl
W: http://www.pitveiligheid.nl/

Di t/m zo 11-17 u (tijdens schoolvakanties (m.u.v. zomervakantie), 2e Paasdag + 2e Pinksterdag ook op ma)
gesloten op 1 jan, 27 apr + 25 dec

Volw € 10
4 t/m 12 jaar € 7
CJP / student € 5
Veteranenpas € 8

Tickets zijn online met korting aan te schaffen.