Kasteel Hernen

Het Kasteel in het donker

Rondleiding

Op zaterdagavond 27 oktober is weer eens mogelijk het kasteel in het donker te beleven.

Als de zon onder is zal de poort weer open gaan en kan men met de pratende lantaren door het donkere kasteel dwalen en het verhaal van zijn bewoners in 1544 horen in het schijnsel van de lamp. Ook ga je met een gids op stap naar plekken die normaal verborgen blijven, maar waar we deze avond speciaal de deuren van openen.

Daarnaast zal een verteller je meenemen in zijn spannende verhaal.

Een unieke kans om eens een kasteel na sluitingstijd te bezoeken.Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Datum en Tijd: zaterdag 27 oktober om 18.30 uur, 19.15 uur, 20.00 uur en 20.45 uur

Entree: Volwassenen en Kinderen € 8,00 Museumkaart-houders gratis op vertoon van kaart. Reserveren via online voorverkoop.

Locatie: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616AH Hernen

Informatie: kasteelhernen@glk.nl en www.facebook.com/kasteelhernen