Kunsthal Rotterdam

Kijk&Doe-tocht en Actie ReactieLAB

Speurtocht
18 t/m 29 oktober

Met de Kijk&Doe-tocht kun je de tentoonstelling ‘Actie Reactie, 100 jaar kinetische kunst’ bezoeken en prikkel je je zintuigen! Als je ouder bent dan 10 jaar is er een Kijkwijzer. De Kijk&Doe – tocht en Kijkwijzer bevatten verschillende opdrachten en vragen over de tentoonstelling waarvan je de antwoorden kunt gaan ontdekken. Ga na de tocht aan de slag in het Actie ReactieLAB en maak je eigen mobile geïnspireerd op het kunstwerk van Alexander Calder!

De Kijk&Doe-tocht is gratis en bij aankomst in de Kunsthal kun je hier meer informatie over krijgen.

Westzeedijk 341
3015AA Rotterdam

T: (010) 440 03 00
E: communicatie@kunsthal.nl
W: www.kunsthal.nl

Di t/m za 10-17 u, zo + feestdagen 11-17 u
gesloten op 1 jan, 27 apr + 25 dec

Volw € 14
CJP / student (t/m 26 jr) € 7

Museumparkticket: € 27,50 (geldig bij het Chabot Museum, Museum Boijmans van Beuningen, Het Nieuwe Instituut, het Natuurhistorisch en de Kunsthal)

NB: Bij Actie<->Reactie. 100 jaar kinetische kunst geldt een toeslag van € 2,50 van 22 september t/m 20 januari 2019, ook voor Museumkaarthouders.