Teylers Museum

Kruip in de huid van Leonardo

7 oktober t/m 6 januari

Leonardo was kunstenaar en uitvinder van vreemde apparaten, maar hij deed ook onderzoek naar het binnenste van mensen. Hoe ziet je lichaam eruit onder je huid? Hoe lopen je aderen of hoe steken de botjes in elkaar? Hij maakte er vele tekeningen van. Probeer het vandaag zelf. Klap Leonardo’s hersenpan open en lees z’n gedachten. Welke apparaten of kunstwerken zitten er nog in zijn hoofd? Welke muziek horen zijn oren of om welke heerlijke hapjes roept zijn maag?

Kaartjes voor het museum kunnen alleen online gekocht worden via www.teylersmuseum.nl. Je koopt een kaartje voor een tijdslot van een half uur. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt. De inloopworkshops zijn elke zondag tussen 14 en 17 uur, en in de vakanties elke dag.
Ben je onder de 18 jaar? Dan is de toegang gratis! Je ouders betalen per persoon € 21,50: dat is inclusief de toeslag van € 8,-. Als ze een museumkaart hebben, betalen ze alleen de toeslag.

Spaarne 16
2011CH Haarlem