Terug naar het overzicht
Kröller-Müller Museum

Museum Dobbelspel

Activiteit
Overig
Datum
14 t/m 29 oktober
Leeftijd
Alle leeftijden

Omschrijving

Werp jezelf door het museum! Door samen met je familie te dobbelen, spannende vragen te beantwoorden en te fantaseren bij kunstwerken kijk je nooit meer hetzelfde naar kunst.

Het Museum Dobbelspel voert je op een speelse manier door het hele Kröller-Müller Museum. In het spellendoosje zit een speciale dobbelsteen en een boekje met verrassende vragen uit allerlei categorieën. Kies een ruimte, werp de dobbelsteen en laat je verrassen.

Aanvullend

Families krijgen het Museum Dobbelspel gratis bij een museumbezoek. Je kunt in de herfstvakantie elke dinsdag t/m zondag komen dobbelen in het museum!

Delen

Bezoekersinformatie

Houtkampweg 6
6731AW Otterlo

T: (0318) 59 12 41
E: info@krollermuller.nl
W: https://krollermuller.nl

Openingstijden

Di t/m zo + feestdagen 10-17 u, beeldentuin 10-16.30 u
gesloten op 1 jan

Toegangsprijzen

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom betaal je als museumbezoeker ook entree voor het park. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders. Zie website voor actuele tarieven.

NB: van 9 januari t/m 31 maart 2018 geldt speciaal voor Museumkaarthouders 30% korting op de entree voor het park.Voor volwassenen kost het deze maanden  € 6,65 i.p.v. € 9,50 en voor kinderen - 6 t/m 11 jaar - € 3,35 i.p.v. € 4,75. De korting geldt uitsluitend voor het entreekaartje, niet voor de auto en parkeren.