Huis Doorn

Senta, de lievelingshond van de Keizer

Rondleiding
24 t/m 27 oktober

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen een exclusief bezoek brengen aan het ‘paleisje’ van Keizer Wilhelm II. Tijdens de Senta-rondleiding word je meegenomen door het Huis aan de hand van verhalen over de teckel Senta, de lievelingshond van de Keizer die hier woonde. Ontdek bijzondere plekken en afbeeldingen van dieren in de verschillende kamers.

Ook is er de speurtocht ‘Het geheim van Keizer’ over het landgoed en de keuken. Als je de vragen goed hebt ontdek je het geheim van de keizer!

Wanneer?
De rondleiding vindt plaats op woensdag 24 en zaterdag 27 oktober, 14.00 uur. De speurtocht is tijdens de openingstijden beschikbaar.

Reserveren
Wil je mee met de rondleiding? Reserveer dan via reserveringen@huisdoorn.nl, 0343-421020.

Prijs
De kinderrondleiding is € 6,00, inclusief de speurtocht ‘Het geheim van de Keizer’. Ouders/begeleiders betalen de normale toegangsprijs van het museum. Met de jeugdmuseumkaart geldt een toeslag van € 2,50. Meer informatie vind je op huisdoorn.nl.

Langbroekerweg 10
3941MT Doorn

E: info@huisdoorn.nl
W: www.huisdoorn.nl