Doe mee!

Doe mee!

Win een spannend museumweekend voor het hele gezin

Het is altijd spannend in het museum. Maar wil jij het nog een beetje griezeliger? In alle deelnemende musea ontvang je een kartonnen fotoframe met een wel heel speciaal effect. Want met dit fotoframe en een smartphone maak je zelfs van het zoetste stilleven een monsterlijk plaatje!

Stuur je griezel-selfie op via deze pagina en wie weet win jij een spannend museumweekend voor je hele gezin. Lees de algemene voorwaarden en spelregels voor je begint.

Win een spannend museumweekend voor het hele gezin

Selecteer een afbeelding die op de activiteitenpagina komt. De afbeelding wordt automatisch geschaald en bijgesneden. Je kunt, door op het potloodje te klikken, dit gebied zelf nog bijwerken om de gewenste weergave te krijgen. We adviseren een foto-afmeting van minimaal 1140 pixels breed en 365 pixels om de kwaliteit hoog te houden.
0 van 500 max. aantal karakters

Beste bezoeker

Wat was het spannend in de Museumkidsweek tijdens de herfstvakantie in 2017! Dank allemaal dat je hebt meegedaan. De volgende Museumkidsweek is van 13 tot en met 28 oktober 2018 met het thema vriendschap! Doe je dan ook weer mee? Tot dan!

Wil je alle inzendingen aan de vorige wedstrijd van 2017 nog terugzien?

Wil je nu weten wat er voor kinderen en families is te doen in de musea?
Kijk dan op https://www.museumkids.nl/