Spelregels

PERIODE – Alle inzendingen die succesvol zijn geüpload tussen zaterdag 13 oktober en donderdag 1 november 2018 maken onderdeel uit van de wedstrijd.

MEEDOEN – Bezoek tijdens de herfstvakantie een van de deelnemende musea. Zoek Tikkit in het museum en maak daar een originele foto met als thema ‘vriendschap’. Upload je foto met je naam en mailadres op www.museumkidsweek.nl. Je mag meerdere foto’s insturen. Museumkidsweek.nl is onderdeel van Museumkids.nl. De foto wordt geplaatst als je de link bevestigd die je per mail ontvangt.

LEEFTIJD – Museumkids is een site voor kinderen tot en met 12 jaar. Om kans te maken op de prijs moet je 12 jaar of jonger zijn.

PRIJS – Met de wedstrijd maakt een kind tot en met 12 jaar oud kans op een vrolijk vriendenfeest in een museum. Per prijswinnaar kan de groep bestaan uit maximaal 10 vrienden.

UITSLAG – Inhoudelijke beoordeling: De Museumvereniging selecteert in de wedstrijdperiode 4 inzendingen die 1) volledig zijn ingevuld 2) het best duidelijk maakt aan andere kinderen waarom dat museum het bezoeken waard is en 3) origineel zijn. De winnaars krijgen per mail bericht. De uitslag wordt begin november bekendgemaakt op Museumkids.nl.

PRIVACY – De informatie die je over jezelf geeft in het deelnameformulier wordt gebruikt om contact op te kunnen nemen met de winnaar. Door je deelname aan de wedstrijd ga je ermee akkoord dat de Museumvereniging jouw foto gebruikt op haar eigen websites en social kanalen in het kader van de wedstrijd. Deelnemers die niet voldoen aan de overige algemene voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.